۷ واژه ای که باید حذف کنید اگر می خواهید موفق شوید | دکتر زندگی

۷ واژه ای که باید حذف کنید اگر می خواهید موفق شوید

راه انداختن یک کسب و کار موفق، همانطور که احتیاج به تخصص و ذکاوت دارد، یک اتفاق ِ درونی و ذهنی هم هست. شاید باهوش ترین، با استعداد ترین و تحسین برانگیز ترین شخص در حرفه ی خود باشید، اما اگر به خودتان و آنچه می گویید ایمان و اعتقاد نداشته باشید، بدیهی ست در فضای کسب و کار موفق نخواهید شد.

در این فضا، همه چیز بهم مربوط است، از حسی که با آن وارد محل کار می شوید گرفته، تا کیفیت ارتباط با همکاران، یا واژه هایی که روزانه به کار می برید. همه ی اینها در طولانی مدت، روی موفقیت شما تاثیر گذار هستند.

چه با منظور چه بی منظور، اگر هر یک از واژه های شما، معنای شک و تردید داشته باشند، باعث می شود طرف مقابل نتواند 100% روی شما حساب کند.

نه تنها سلامت ذهن شخص ِ شما، بلکه سلامت ذهن همکارانتان نیز، روی شما تاثیر گذار است.

در این مقاله، به هفت واژه اشاره می شود که باید آنها را از فرهنگ لغات خود حذف کنید تا به موفقیت برسید، به خصوص در فضای کسب و کار.

1- شاید :

وقتی وارد یک مکالمه می شوید، اول از خودتان بپرسید چرا بگویم “شاید” ، و نشان بدهم نسبت به قولی که می دهم یا حرفی که می زنم مطمئن نیستم؟

اگر این اطمینان در درونِ خودِ شما نباشد، دیگران هم به شما اطمینان ندارند. نمی توانند روی شما حساب کنند و حرف های شما را به سختی باور خواهند کرد.

2- معمولا :

واژه ی “معمولا”، در یک بحث تجاری، یک جور عدم قطعیت را می رساند. یعنی به دیگرانی که با آنها در حال مکالمه ی نوشتاری یا گفتاری هستید، دارید می گویید حرف شما در همه ی مواقع درست نیست بلکه “معمولا” درست است.

3- قرار است :

مثل دو واژه ی قبلی، این واژه هم نشان دهنده ی مطمئن نبودن شماست. اینکه قرار است در آینده فلان کار را انجام بدهید این بارِ معنایی را ندارد که تمام و کمال روی آن وقت می گذاید تا واقعا انجام شود.

4- خیر :
برای رد کردن یا نپذیرفتن یک موردی، استفاده از واژه ی خیر، باعث برداشت شخصی طرف مقابل می شود و حس می کند شما در یک حالت ستیزه جویانه هستید و او در یک حالت دفاعی.

5- احتمالا :

اگر از واژه ی “احتمالا ” در محیط کسب و کار استفاده کنید، صرفا دارید پیش بینی می کنید، نه بیان حقیقت. در این حالت، هیچ شفافیت و اطمینانی وجود ندارد و به نوعی بیان کننده ی عدم آگاهی کامل شماست.

6- ای کاش :

گفتن واژه ی “ای کاش” ، یعنی در رویا به سر می برید نه در واقعیت. اگر این واژه را در دنیای کسب و کار بگویید نشان می دهید که هیچ کنترلی روی هیچ چیز ندارید و منتظر دخالت یک نیروی فرا بشری هستید تا کارها انجام شود.

بهتر است رویای خود را در جهان واقعی با ابزارهایی که در اختیار دارید، محقق سازید.

7-جداً :

در یک بحث تجاری، استفاده از واژه ی “جداً ” ، فقط کوششی ست برای ایجاد یک تاکید اضافه و غیر ضروری. این واژه یک کمیت است نه یک کیفیت. به کار بردن این واژه، باعث ایجاد یک ارزش حقیقی در مکالمه ی شما نمی شود.

یادتان باشد هر روز چه واژه هایی استفاده می کنید. آنهایی نباشند که شما را از رسیدن به اهدافتان دور کنند.

نوشته ی: رایان رابینسون ryanrobinson

ترجمه اختصاصی دکتر زندگی – آناهیتا مستاجران

 

منبع (+)

درباره‌ی آناهیتا مستاجران

آواتار آناهیتا مستاجران
ترانه سرا و فیلمنامه نویس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *