ذهن و هوش | دکتر زندگی

ذهن و هوش

ذهن خود را تیره نكنید تا هر چیز برای شما روشن گردد.((مثل چینی))

مغز بشر در زمان خود می تواند بهشتی از جهنم و دوزخی از بهشت به وجود بیاورد.((آیزاك نیوتن))

به سختی می توان در بین مغز های اندیشمند جهان، كسی را یافت كه دارای یك نوع احساس مذهبی مخصوص به خود نباشد؛ این مذهب با مذهب یك شخص عادی تفاوت دارد.((آلبرت انیشتین))

عظمت خدای هر كس به اندازه بزرگی مغز اوست و به بیان دیگر، بزرگی خداوند به قدر شایستگی ماست.((موریس مترلینگ))

به من بگو چه اشخاصی را می پسندی تا بگویم خودت كیستی و از هوش و ذوق چه اندوخته ای [ در خود ] داری.((سن بوو))

نداشتن انعطاف یكی از بدترین نقطه ضعف ها است. می توانید بیاموزید كه شتابزدگی را كنار بگذارید، ترس را با اعتماد به نفس و تنبلی را با نظم و انظباط جایگزین كنید. اما برای سرسختی و انعطاف ناپذیری ذهن پادزهری وجود ندارد. این خصلتی است كه باعث می شود شخص با دست خویش گور خود را بكند.((؟))

اشخاص زیرك از بدبختی ها و گرفتاری های دیگران آگاه و بیدار می شوند، ولی اشخاص نادان از بلاهای خود عبرت نمی گیرند.((بنجامین فرانكلین))

باران همیشه از سقف های سست به داخل اتاق می چكد و شهوت از مغز پوك.((بودا))

هیچ وقت به اندازه زمانی كه سر و كارمان با احمق است، نیاز به هوش زیاد نداریم.((مثل چینی))

در زنان هوش و در مردان استعداد بیشتر است. آنچه را زن با چشم دقت و بررسی می بیند، مرد با دیده عقل و اندیشه می نگرد.((ژان ژاك روسو))

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمركز شوند، توانایی فرد برای حل مشكلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود.((نرمن وینسنت پیل))

یكی از بزرگترین اسرار عشق و محبت این است كه بیاموزید چگونه آرمانها و اندیشه های ناهماهنگ را از ذهن خود بزدایید و همواره آرزویی كنید كه صادقانه می خواهید، نه آنچه كه فكر می كنید شاید بتوان به دست آورد.((كاترین پاندر))

به جای اینكه به باغ دیگران سرك بكشید و ذهن خود را به كار ایشان متمركز كنید، به كار خود بپردازید و هر چه می خواهید در باغ خود بكارید.((وین دایر))

هوشمندی در واقع رسیدن به انتها از كوتاهترین راه است.((؟))

داشتن ذهن خوب ومنظم كافی نیست، مهم استفاده درست از آن است.((دسكارتن))

ابزار در دوران صنعتی به كمك ماهیچه ها آمدند، اما در روزگار فرا صنعتی ابزار به كمك مغز ها می آیند.((مایكروسافت))

شانس تنها متوجه ذهن آماده است.((لویی پاستور))

ذهن، چتری است كه تا باز نشود، فعال نخواهد شد.((توماس دولن))

قلم، زبان ذهن است.((میگوئل سروانتس ساآودِرا))

بهتر آن است كه ذهن را برای اندیشیدن مورد استفاده قرار دهیم نه برای انبار كردن اطلاعات.((آلبرت انیشتین))

آدم بی مغز و پر گو، مانند آدم ولخرج و بی سرمایه است.((ماتورین رنی یو))

كاركنان كاری ندارند كه رهبر به چه میزان آگاه است، مگر اینكه مطمئن باشند رهبر به فكر آنها است. رهبری از قلب آغاز می شود نه از مغز.((جان ماكسول))

هوشمندی خطرناك است. هوشمندی یعنی اینكه خود مستقل می اندیشی، خود مستقل پیرامون را می نگری، دیگر جزمیات را باور نداری، فقط و فقط تجربه خود را می پذیری.((اشو))

آزادی هدف زندگی است. بدون آزادی، زندگی ابدا معنایی ندارد. منظور از آزادی، آزادی سیاسی، اجتماعی یا اقتصادی نیست. آزادی یعنی آزادی از زمان، آزادی از ذهن و آزادی از زور.((اشو))

و من این را بلوغ ذهن می خوانم : آنگاه كه بی هیچ پرسشی به زندگی نظر بیندازی و صرفا با شهامت و بی باكی در آن شیرجه روی.((اشو))

به آینده موكول نكن. فردا، فردا؛ این واژه را از واژگان ذهنت بیرون بینداز! فردا وجود ندارد. نمی تواند وجود داشته باشد؛ چنین مفهومی در ذات پدیده ها نیست. تنها امروز است كه وجود دارد.((اشو))

ذهن هرگز نمی گذارد آنچه را كه هست ببینی؛ تنها اجازه می دهد چیزی را ببینی كه ذهن می خواهد تو ببینی.((اشو))

تنها آن زمان كه انسانی رشد یافته، پخته، هوشیار و آگاه شوی خواهی توانست به مردم خدمت كنی. بلی تنها در چنین حالتی می توانی خدمت كنی، چون چیزی داری كه می توانی تقسیم كنی : عشق و مهربانی. چیزی داری كه یاری رسان است : درك و خرد.((اشو))

آنچه كسی را برنده می كند، توانایی ذاتی، استعداد و یا ضریب هوشی او نیست. ابزار برنده، نگرش شماست نه استعدادتان؛ نگرش معیار كامیابی است.((دنیس ویتلی))

به هر قهرمان ورزش حرفه ای كه بنگرید، استعداد فراوان می بینید. اما آنچه بهترین ها را به بالاترین سطح می رساند، فكر و ذهن است.((جان ماكسول))

چیزی كه بازیكن بزرگ را از بازیكن خوب جدا می كند، نگرش و حالتی ذهنی اوست. اگر ذهن قوی باشد تقریبا هر كاری را كه بخواهید، می توانید انجام دهید.((كریس اورت))

بزرگترین كشف عصر ما این است كه انسانها می توانند با اصلاح نگرشهای ذهنی خود، زندگانی خویش را اصلاح كنند.((ویلیام جیمز))

همواره ذهن خود را خانه تكانی كنید تا دچار جمود نشوید. خود را از زندگانی تكراری و ملالت بار نجات دهید.((مارك تواین))

نگرش، حالتی ذهنی و درونی است. چه بسا كسی كه نگرش نادرست دارد مرتكب كارهای غیر اخلاقی و غیر قانونی نشود، اما نگرش نادرست او سبب از هم پاشاندن تیمی خواهد شد كه در آن عضویت دارد.((جان ماكسول))

اگر دنیای حقیقی را رها كنیم و به سوی دنیای رویایی كه ساخته ذهن خودمان است پیش برویم، آن زمان است كه دیوانگی را برای خود خریده ایم.((دیل كارنگی))

مغز بشر در مواقع خاص قادر است بهشت را به جهنم و جهنم را به بهشت تبدیل كند.((میلتون))

برای اینكه از مغزتان استفاده كنید، نیازی به این نیست كه نابغه باشید. كافی است از ذهنی كه خداوند به شما ارزانی كرده، استفاده كنید.((جان ماكسول))

من دانش و هنری ندارم، تنها هنر من این است كه مانند مادرم فن قابلگی می دانم، با این تفاوت كه مادرم زنها را در وضع حمل مدد می كرد و من، عقلها و ذهنها را مدد می كنم كه زاینده شوند؛ یعنی علمی كه در نهاد ایشان هست پیدا شود و به آن آگاه گردند.((سقراط))

هوش و استعداد خود را پرورش بده، اما نه از راه مطالعه صرف، بلكه با تفكر توام با عمل. تمایل بیشتر دانشمندان به مطالعه شبیه تلمبه است؛ خالی بودن مغزهای خودشان موجب می شود كه افكار مردم دیگر را به سوی خود بكشند؛ هركس زیاد مطالعه كند به تدریج قدرت تفكر [ خود ] را از دست می دهد.((آرتور شوپنهاور))

ذهن خود را از ناتوانی ها خالی كنید.((ساموئل جانسون))

اندیشه های ما در غرفه های بیشمار مغز با زنجیر ناپیدا به یكدیگر پیوسته اند. چون یكی از آنها بیدار شود، هزار تای دیگر نیز سر بر می دارند.((الكساندر پوپ))

بهترین راه برای اثبات صفای ذهنی ما نشان دادن خطاهای آن است؛ نهر آبی كه ناپاكیهای بستر خود را نمایش می دهد به ما می فهماند كه آب، پاك و صاف است.((الكساندر پوپ))

در این دنیا از دو راه می توان موفق شد؛ یا از هوش خود و یا از نادانی دیگران.((لابرویر))

انسان هوشمندی كه به هوشمندی خود می نازد، به زندانی می ماند كه به بزرگی زندانش می بالد.((سیمون دیل))

ذهن شما كه آزاد باشد، همیشه برای هر چیزی آماده است و همه چیز را به گشادگی می پذیرد. در ذهنِ یك تازه كار امكانات بسیاری هست، اما در ذهن استاد كار، شدنی ها اندك اند.((شونریو سوزوكی))

شاید چالاك ترین انسان نباشم، شاید بالا بلندترین یا نیرومندترین نباشم، شاید بهترین و زیرك ترین نباشم، اما قادرم كاری را بهتر از دیگران انجام دهم و این كار، هنر خود بودن است.((لئونارد نیموی))

در میان ملكات ذهنی، حافظه بیش از همه می شكفد و پیش از همه می میرد.((كولتون))

بكوش تا از ورای پوست به مغز بنگری و در پس پرده ی جدایی، پیوستگی حقیقی را ببینی، زیرا چون بر سر خوان گسترده ی جهان بنشینی، میان شرق و غرب فرقی نتوانی گذاشت.((گوته))

همه جا ابلهان را دیدم كه بیش از هوشمندان تفاخر می كردند و كوته فكران را یافتم كه پیوسته كوشای حكمفرمایی بر دانایان بودند.((گوته))

اثر هیچ كس جز آن نویسنده ای كه سنگ معدن نوشته ی خود را به گونه ای مستقیم از معدن ذهن خود یعنی از تامل خود استخراج می كند ارزش خواندن ندارد.((آرتور شوپنهاور))

مردان بزرگ تنها محصول ذهن خود را به دست می دهند.((آرتور شوپنهاور))

فرضیه ای كه جایی در ذهن یافته یا از آن زاده شده، چون موجودی زنده به زندگی می پردازد، تا آنجا كه تنها موافق و هم رأی خود را از جهان خارج دریافت می دارد.((آرتور شوپنهاور))

سبك، چهره ی ذهن است.((آرتور شوپنهاور))

كم بودن غریزه در انسان در مقایسه با رده های فروتر جانداران معلول، توانایی عظیم مغز او است، اما همین اندك غریزه هم برای گمراه كردن او كفایت می كند.((آرتور شوپنهاور))

ازدواج، اتحاد دلها است نه ذهنها.((آرتور شوپنهاور))

زنان نه طاقت انجام كار سنگین جسمی را دارند و نه توان فعالیت شدید ذهنی؛ آنها دِین زندگی را نه با آنچه انجام می دهند كه با آنچه تحمل می كنند، می پردازند.((آرتور شوپنهاور))

حضور مطلق هوش است كه هماره و همه جا آثار نوابغ را برجسته می سازد.((آرتور شوپنهاور))

بار كردن اندیشه بسیار بر كلمات اندك ویژگی ذهنهای برجسته است.((آرتور شوپنهاور))

هنگامی كه مطالعه می كنیم شخص دیگری به جای ما فكر می كند؛ ما تنها جریان ذهنی او را تكرار می كنیم.((آرتور شوپنهاور))

نیاز و عسرت سد راه فقرا می شود؛ كار ایشان جای دانش را می گیرد و ذهن و افكارشان را به خود معطوف می سازد.((آرتور شوپنهاور))

ذهن نیز تحت فشار مداوم افكار دیگران از كار می افتد.((آرتور شوپنهاور))

می توان با تزریق خوراك بیش از حد به ذهن آن را مسدود كرد و از كار انداخت.((آرتور شوپنهاور))

كتابهای بد، سم روح اند و ذهن را نابود می كنند.((آرتور شوپنهاور))

ذهن، تنها آنچه را كه برایش جالب باشد حفظ می كند؛ آنچه را كه با نظام فكری وی سازگار باشد و مناسب برای نیل به اهدافش.((آرتور شوپنهاور))

آثار، عصاره ذهن اند و بنابراین همواره ارزشی بیش از سخنان دارند، حتی اگر گوینده ی بزرگترینِ اذهان باشد.((آرتور شوپنهاور))

فردی كه دامنه ای وسیع از معلومات در ذهن دارد و با این حال بر آنها تامل نكرده و زمینه كاری برای آنها فراهم نیاورده، در مقایسه با فردی كه معلومات كمتری دارد اما به كمال در آنها اندیشه كرده، از ارزش و توان كمتری برخوردار است.((آرتور شوپنهاور))

انسان نمی تواند چیزی را به ذهن بسپارد مگر اینكه آن را درك كند؛ بنابراین باید آن را فرا بگیرد؛ اما تنها زمانی می توان گفت دركش كرده كه آن را به كار انداخته باشد.((آرتور شوپنهاور))

جهان مشهود پیرامون انسان برخلاف مطالعه، اندیشه ای معین و مجرد را به ذهن وی تحمیل نمی كند، بلكه صرفاً دستمایه و مجالی را فراهم می آورد تا وی را به تفكر درباره ی آنچه اقتضای نهاد و حال و هوای فعلی او است رهنمون شود.((آرتور شوپنهاور))

نسبت اندیشه ای كه مطالعه می كنیم با آنچه كه به ذهن خودمان می رسد، نسبت فسیل گیاهی ماقبل تاریخی است با گیاهی كه در رستنگاه خود جوانه می زند.((آرتور شوپنهاور))

مطالعه، اندیشیدن با ذهن دیگری است.((آرتور شوپنهاور))

مطالعه، ذهن را با افكار شخص دیگری پر می كند كه شیوه ی تفكرش اغلب سوای شیوه ی تفكر ما است.((آرتور شوپنهاور))

زندگی حقیقیِ پیش روی انسان، موضوع طبیعی اندیشه است و در جایگاه خود به عنوان جوهر اصلی وجود، آسانتر از هر چیز دیگری قادر است تا ذهنی متفكر را تحریك كند و متاثر سازد.((آرتور شوپنهاور))

نشان مخصوص ذهن والا این است كه همواره قضاوت دست اول خود را دارد. هرچه می گوید ثمره ی خوداندیشی او بوده و به خاطر شیوه ی اعلام نظراتش همواره ممتاز است.((آرتور شوپنهاور))

در جهان ذهن، ما ارواحی جدا از جسم و آزاد از قانون و عسرت و اضطراب هستیم. بنابراین در زمین مسرتی وجود ندارد كه با آنچه ذهنی والا و پرثمر در لحظه ای فرخنده در خود می یابد برابری كند.((آرتور شوپنهاور))

اگر اثری بی همتا از یك نابغه به ذهنی معمولی پیشكش شود، آن ذهن ساده از آن اثر همان اندازه بهره مند می شود كه یك نفر مبتلای به نقرس از دعوت شدن به مجلس رقص. یكی فقط به جهت تشریفات به مجلس می رود و آن دیگری تنها به جهت عقب نماندن از قافله كتاب را می خواند.((آرتور شوپنهاور))

اینكه مغز باید نوكر و كارگر شكم باشد در حقیقت عقیده ی آن كسانی است كه نه حاصل دسترنج خود را می خورند و نه به سهم خود قناعت می كنند.((آرتور شوپنهاور))

استعداد بشر همواره با محدودیت روبه رو است و هیچ كس بدون داشتن برخی ضعفها نمی تواند نابغه گردد؛ این ضعفها حتی می تواند محدودیت های ذهنی باشد.((آرتور شوپنهاور))

اگر آموزش چیزی را پیش از پنج سالگی آغاز كنید و با وقار و آرامش فراوان آن را به گونه ای مداوم تكرار كنید برای ابد در ذهنتان باقی خواهد ماند. زیرا در مورد انسانها هم بسان حیوانات، آموزش تنها آنگاه با موفقیت همراه است كه از دوران كودكی آغاز شود.((آرتور شوپنهاور))

اینكه حساب، نازلترینِ فعالیتهای ذهنی است با این حقیقت اثبات می گردد كه تنها عملی است كه با یك عدد ماشین هم انجام پذیر است.((آرتور شوپنهاور))

باید همیشه مراقب بود، زیرا ذهن پیوسته از ما می خواهد كه اسیر و دلبسته شویم و دلبسته شدن باعث آشفتگی ما می شود.((اشو))

نخستین اولویت و مقدم ترین چیز برای انسان هوشمند، جست و جوی شادمانی است. آنگاه كه شادمانی را بیابی و مزه ی آن را بچشی دوباره متولد می شوی، زندگی راستین آغاز می شود و پی می بری زندگی برای چیست.((اشو))

ذهن یعنی گذشته؛ ذهن همیشه مرده است. چیزی نیست جز انباشتگی خاطرات بر روی هم. گرد و غبار چگونه می تواند روشن و درخشان باشد؟((اشو))

زن خودش را خوشگل می كند چون خوب می داند كه چشم مرد، تكامل یافته تر از مغز اوست!((دوریس دی))

شوهر، مغز خانه است و زن، قلب آن.((گوته))

می توان یك میلیون حقیقت را در مغز انباشت، اما همچنان بی سواد بود.((آلك بورن))

عجیب است كه ما انسان ها از هر جهت تا به این حد هوشمند هستیم؛ فضا و ساختمان اتم را كشف می كنیم، اما از ماهیت خودمان آگاهی یا درك درستی نداریم.((یوستین گوردر))

هركس همان گونه است كه فكر می كند؛ پس مراقب افكار خود باشید. ذهن، همچون ساعتی پیوسته در حال كار كردن است و باید هر روز با اندیشه های خوب آن را كوك كرد.((جی.پی.واسوانی))

ذهن همچون ساعتی پیوسته در حال كار كردن است و باید هر روز با اندیشه های خوب آن را كوك كرد.((جی.پی.واسوانی))

اگر بتوانی خواسته ات را در ذهن [ خود ] تصور كنی، می توانی آن را در دنیای مادی ات متجلی سازی.((وین دایر))

انسانهای باهوش مسائل را حل می كنند، نوابغ آنها را اثبات می كنند.((آلبرت انیشتین))

وقتی اندیشه ای به خوبی تغذیه شود و ملكه ذهن گردد، در دنیای مادی واقعیت می یابد؛ اندیشه، بسیار قدرتمند است.((وین دایر))

كریسمس، زمان یا فصل خاصی نیست، بلكه شرایطی ذهنی است؛ شرایطی كه در آن صلح و آرامش را گرامی می داریم، خواهان نیكویی هستیم و گشاده دستی و بخشش، جزئی از وجودمان می گردد. این، روح حقیقی كریسمس است.((كالوین كولیج))

به این نكته پی برده ام كه بیشتر مردم آنقدر شاد هستند كه ذهن شان را نیز وادار می سازند این گونه باشد.((آبراهام لینكلن))

تا چهل سالگی كه مغزم خوب كار می كرد، به ریاضیات و پژوهش پرداختم. از چهل تا شصت سالگی كه ذهنم ضعیف شده بود به فلسفه روی آوردم و در اواخر كه به كلی مغزم كار نمی كرد به سیاست!((برتراند راسل))

نشاط و خوشدلی، اعتماد به نفس شما را تقویت و زندگی را دلپذیرتر می سازد و باعث می شود كه اطرافیان شما شادی بیشتری را احساس كنند. خوشدلی به معنی خوش خیالی و فرار از مشكلات نیست، بلكه نشانه ی هوش و ذكاوت شما است.((آنتونی رابینز))

درمان غم و اندوه، سرگرم ساختن مغز به اندیشه های نشاط آور است.((روتر فورد))

زمانی كه انتظار بهترین پیشامد را دارید، نیرویی مغناطیسی از مغزتان خارج می شود كه بهترین ها را جذب می كند. اگر انتظار بدترین ها را داشته باشید از مغز قدرت دافعه ا ی رها می كنید كه سبب می شود بهترین ها از شما بگریزد؛ حیرت انگیز است.((ویلیام جیمز))

همرزمان هوشیار برگزین و اگر خصم بر تو تیز گردید از او برمتاب. اما چون یقین كردی كه در برابر او تاب پایداری نداری به جنگ مكوش و با خصم پر توان میاشوب.((بزرگمهر))

ذهن چیزی است كه با آن می اندیشیم كه می اندیشیم.((آمبروس پیرس))

مدرنیست‎ها مدعی اند كه مدینه ی فاضله را باید در آینده جستجو كرد، پست ‎مدرنیست‎ها نیز در جستجوی این مدینه ی فاضله در گذشته هستند؛ اما به نظر من، معماری كنونی باید این مدینه ی فاضله را در شرایط امروز پیدا كند؛ معماری امروز ما باید منعكس‎كننده ی شرایط ذهنی و زیستی جامعه ی كنونی باشد.((پیترآیزنمن))

من صحنه ی نمایشنامه ها را صرفاً بر اساس متن طراحی نمی كنم، بلكه متن را می خوانم و می گذارم صحنه ی آن در ذهن و اندیشه ام شكل گیرد، آنگاه آن را ترسیم می كنم.((ادوارد گوردن كرگ))

تخیل، گونه ای خواب دیدن فعال است كه نشان از بازی كودكان، تبدیل تجربه به پندارها با انعطاف و رها كردن ذهن از سلطه واقعیت و ساختن ظرافت های شعری از میان آت و آشغالهای روزمره ی زندگی دارد.((جان هاروپ))

از راه چشم یك راست در شكم، بدون دخالت ذهن؛ این است تلویزیون.((گونتر گاوس))

فكر كردن، شغل ذهن است، خواب دیدن، تفریح آن.((ویكتور هوگو))

خوشبختی، كیفیت ذهنی است كه اندیشه از آن لذت می برد.((ماكسول مالتز))

هدف بزرگ آموزش و پرورش باید تربیت قوای ذهنی باشد نه انباشتن مغز با دانسته ها و اندوخته های دیگر.((تیرون ادواردز))

هرچه كه به ذهنت می آید تخیل و هرچه انجام می دهی دانش است. تمام تاریخ بشر چیزی جز داستانی علمی-تخیلی نیست.((ری بردبری))

آنچه مغز و قلب را از آلایش پاك می كند، فقط دانش است؛ آنچه برجای می ماند بی دانشی است.((كریشنا))

مغز ابلهان، دانش را به پنداشته ها، فلسفه را به نادانی و هنر را به خودنمایی مبدل می كند.((جرج برنارد شاو))

كامپیوتر هر چقدر هم كه باهوش باشد، باز هم یك تفاوت كلی با انسان دارد: او از عهده هركاری بر می آید، اما از انجام آن شاد نمی شود. من می توانم یك كامپیوتر را به گونه ای تنظیم كنم كه سمفونی بتهوون را اجرا كند، اما نمی توانم كاری كنم كه در حین اجرا از آن لذت هم ببرد.((جورج دنیس اوبراین))

كامپیوتر همان انسان توسعه یافته است: هوشمند، اما بدون اخلاق.((جان ازبورن))

سلامت ذوق و اخلاق نیك برای سیاستمدار سودمندتر از هوشمندی است.((گوستاو لوبن))

سیاست فاقد قلب است و تنها مغز دارد.((ناپلئون بناپارت))

قبل از تولید فیلم، تمام ریزه كاری هایش را در ذهنم مجسم می كنم، آنگاه به نظرم می رسد كه فیلم را دیده ام، درست به همین دلیل از ساختن آن دست می كشم.((آلفرد هیچكاك))

دشمن زرنگ و زیرك است و در برابر خشم و حسادت او هزاران سال همچون یك پلك زدن است.((امیلی رودا))

كتاب، مونس و غمخوار اوقات حزن و خستگی است كه غم و اندوه را به سرور و شادمانی تبدیل می كند؛ رنج و غم را از آینه ی خاطر زدوده و گنجینه ی ذهن را پر از گوهرهای گرانبها می كند.((ساموئل اسمایلز))

فلسفه باید خطاپذیری ذهن بشر را به ما بفهماند.((برتراند راسل))

اندیشه های صرفاً ذهنی و كلی، منشأ بزرگترین خطاهای بشرند.((ژان ژاك روسو))

مطالعه، انسان را كامل می كند، سخنرانی به او حضور ذهن و سرعت انتقال می دهد، اما نوشتن، انسان را دقیق می كند.((فرانسیس بیكن))

برای برآوردن میزان هوشمندی یك حاكم، نخستین روش این است كه ببینید چه افرادی را به دور خود گرد آورده است.((جان ماكسول))

هیچ چیز نمی تواند مانع از رسیدن مردی به هدفش شود كه نگرش ذهنی درستی دارد و هیچ چیز نمی تواند به مردی كمك كند كه نگرش ذهنی نادرستی دارد.((توماس جفرسون))

تلاش نكنید همگان را با هوشیاری خود گیج كنید، بلكه با روشنی [ بیان ] خود، افراد را تحت تاثیر قرار دهید.((جان ماكسول))

كوچكترین تحول همانند سنگ ریزه ای است كه به درون بركه ای پرتاب می شود و امواج بسیاری به گرد آن شكل می گیرند. سنگ ریزه ی آگاهی نیز با بركه ی ذهن ما چنین كند.((آنتونی رابینز))

مغز از محل حكومت خود و به تنهایی می تواند از بهشت، جهنمی و از جهنم، بهشتی بسازد.((میلتون))

خوب فكر كردن یعنی اینكه بدانی چگونه از ذهن و قلب، از نظم و احساس استفاده كنی. وقتی چیزی را بخواهیم، زندگی، ما را به سوی آن هدایت می كند.((كنفوسیوس))

باید هوشیار باشیم و از هر تجربه، فقط حكمتی را كه در آن نهفته است كسب كنیم.((مارك تواین))

وظیفه ی آموزش این است كه ذهن های خالی را به ذهن های باز تبدیل كند نه ذهن های پر.((مالكولم فوربس))

ذهن مشغول، همواره شادمان است.((توماس جفرسون))

چهره ی طبیعی درختان را كه در زمین ریشه كرده اند ببینید؛ گیاهان، جانوران و دلبستگی های درونی آنها به یكدیگر را در نظر آورید. خود را از چشم سگی كه در پارك نشسته ببینید و گل را از راه بویش بنگرید و كوهستان را از توده مندی اش؛ آنگاه كه ذهن بگذارد موضوعاتش دست نخورده بمانند شاید دیگر نه ذهنی باشد و نه موضوعی، تنها یگانگی نفس گیر باشد و بس((سوریا سینگر))

باید هوش و مهارت خود را به كار بریم؛ چیزی كه دیروز، غیرممكن بود و امروز دشوار است، فردا با خوشی و رضایت، پذیرفته خواهد شد.((فنلون))

ذهن خود را به آنچه می خواهید متمایل كنید، نه آنچه كه نمی خواهید. مرگ، هم بزرگتر از كوه است و هم كوچكتر از مو.((ژاپنی))

من دریافته ام كه ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند كه اراده كنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم.((چارلی چاپلین))

زمانی كه خداوند ما را خلق می كرد، تصور فطری خویش را در ذهن ما مهر نمود.((دكارت))

انسان امروزی می تواند به اعجوبه ای مانند ارسطو درس بدهد و او را تا مغز استخوانش به شگفتی وادارد. ارسطو یك دانشنامه ی تمام عیار و دنیای دانش روزگار خود بود. با وجود این، دانش انسان امروزی در مورد چون و چرای پدیده های پیرامون، به مراتب به دانش ارسطو می چربد… .((ریچارد داكینز))

این ذهن ما است كه ما را شاد یا ناشاد، بدبخت یا نیك بخت و ثروتمند یا فقیر می سازد.((ادموند اسپنسر))

تجربه ها چنان اثری در ما داشته اند كه یادگار آنها تا ابد در ذهن ما جا گرفته است. این گونه رویدادها باورهایی در ما ایجاد می كنند كه می تواند زندگی ما را تغییر دهد.((آنتونی رابینز))

به هر میزان هم كه به چیزی باور داشته باشیم، باز هم لازم است كه دریچه های ذهن خود را به روی باورها و امكانات دیگر باز بگذاریم و همیشه برای یادگیری مطالب تازه تر آمادگی داشته باشیم.((آنتونی رابینز))

یك فرد هر چقدر هم كه باهوش باشد، مشكل است كه به تنهایی بتواند با تمام استعدادهای یك گروه كارآمد برابری كند.((آنتونی رابینز))

ذهن می تواند به عقب بازگردد، اما زمان قابل بازگشت نیست.((آنتونی رابینز))

ممكن است مقداری زهر در كوزه ای ریخت و آن كوزه را شست و اثرات زهر را از بین برد، ولی چیزی را كه در ذهنتان جای دارد، خوب یا بد، بر شما فرمانروایی خواهد كرد و هرگز از آن رهایی نتوانید یافت.((سقراط))

درباره‌ی دکتر زندگی

دکتر زندگی
خانواده، عشق، تحول، موفقیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب صحیفه. لایسنس فعال نشده است، برای فعال کردن لایسنس به صفحه تنظیمات پوسته بروید.