قدم به قدم تا جلب رضایت والدین در ازدواج | دکتر زندگی

قدم به قدم تا جلب رضایت والدین در ازدواج

مخالفت والدین در ازدواج اتفاقی است که برای خیلی ها می افتد. در این مواقع باید چه کار کرد؟ آیا باید پا پس کشید و تسلیم خواسته خانواده شد یا همچنان بر خواسته خود اصرار ورزید؟

هیچ مخالفتی به معنی رد گزینه شما نیست و هیچ موافقتی هم به معنی تایید کامل آن نیست. پس اگر والدین تان با انتخاب شما مخالفت کردند ، فکر نکنید فرد مورد نظرتان از هر حیث مردود است. یک بار دیگر به معیارهایتان نگاه کنید و فرد منتخب تان را با آنها بسنجید و بعد ، از او در مقابل خانواده تان دفاع کنید. در واقع از انتخاب خودتان دفاع کنید.

قدم اول

اولین قدم در دفاع ما از فرد مورد نظر ، این است که انتخاب ما قابلیت دفاع عقلانی داشته باشد. و این دفاع حمل بر درستی ملاک ها و بارم بندی ملاک ها و اولویت بندی آن هاست.

اگر از نظر عقلانی ما توانسته باشیم بدون هندی بازی و عاشق شدن قبل از تطبیق ملاک ها فرد مورد نظر را انتخاب کنیم و هم شأنی ، اقتصادی ، مذهبی ، فرهنگی ، سنتی ، تحصیلات ، قیافه و… رعایت شده باشد می توان گفت فرد مورد نظر گزینه ی مناسبی برای ازدواج می باشد.

در چنین صورتی می توان از انتخاب خود دفاع کرد.

اما معمولا مخالفت والدین با فرد انتخابی فرزند به دلیل عدم تطابق ملاک ها و هم شأنی فرد با فرزند یا خانواده است. و معمولا زمانی که فرزند قبل از تعیین ملاک ها عاشق شده باشد چنین مشکلی خواهند داشت. البته درصد بسیار کمی از والدین هم از روی تعصب و بدون دلیل با انتخاب فرزند خود مخالفت می کنند اما مطمئنا در درصد بسیار پایینی قرار دارند.

در ادامه بخوانید: ازدواج زرد – قسمت اول

قدم دوم

شما نیم نگاهی به ملاک های خودتان بیندازید.

  • آیا فرد مورد نظر را بر اساس ملاک های خود انتخاب کرده اید؟
  • آیا اول انتخاب کرده و بعد عاشق شده اید یا اول عاشق شده اید و بعد ملاک ها را بر اساس فرد مورد نظر تعدیل کرده اید؟
  • آیا صفت خاصی در محبوب نیست که به خاطر همان ویژگی خاص ، شما حاضر شده اید با او ازدواج کنید و سایر داشته ها و نداشته ها را غافل نشده اید؟

اگر مطمئن شدید انتخاب شما کاملا معقول و منطقی و بر اساس ملاک بوده طبعا مخالفت والدین، غیر منطقی خواهد بود.

در ادامه بخوانید: روش های کلیدی برای جلب توجه دختر خانم ها جهت ازدواج

قدم سوم

شما باید در جو صمیمی و فرصت مناسب با والدین خود صحبت کنید. ملاک هایتان را برای او بازگو کنید.

چرا و بر چه اساسی او را انتخاب کرده اید و محاسن او و ایده آل های شخصی تان که ممکن است با والدین تان داشته باشد با او صحبت کنید. البته اگر شخص امینی که هم والدین تان او را قبول کنند و هم با شما صمیمی باشد ، قبلا با شما هماهنگ شده و در جلسه حاضر باشد تاثیر مثبتی در جلسه شما خواهد داشت. البته ممکن است پدر یا مادر شما هم دلایلی داشته باشند که از نظر شما غیر منطقی باشد اما از نظر ناظر بی طرف و امین شما حرف درستی باشد و شما باید ملاک های خود را تعدیل کنید.

در ادامه بخوانید: چگونه با پسر مورد علاقه مان ازدواج کنیم؟

بیشتر بدانید

مطمئنا هیچ پدر و مادری مانع خوشبختی فرزندش نمی شود. حتی اگر با ازدواج او صد در صد مخالف باشد.

والدین زیادی دیده ایم که با وجود مخالفت صد در صد با فرزندی که تا آخرین فرصت فکر می کرد انتخاب درستی داشته و حتی پدرش او را تهدید به عدم حمایت و محرومیت از ارث کرده بوده اما بعد از ازدواج باز هم نظر حمایت خود را از فرزندش دریغ نکرده است.

همه ما چه قبل و چه بعد از ازدواج به نظر لطف والدین مان نیاز داریم. حتی اگر والدین هیچ کمکی هم به شما نکنند سعی کنید خود و خانم تان رضایت آنان را به دست آورید. هم رضایت والدین شما و هم دختر خانم. اصلا به این گزینه فکر نکنید که بخواهید رابطه خود را با والدین تان قطع کنید. این مساله هم اکثرا اوقات امکان وقوعی ندارد و چند ماه بعد از ازدواج و سردی عطش تصمیم عجولانه باز هم محبت والدین در وجود انسان روشن می شود. و هم این که والدین انسان به مانند ریشه او هستند و قطع رابطه با والدین ، انسان را تبدیل به موجودی بی ریشه می کند که مشکلات فراوانی فراروی خود و خانواده خود خواهد داشت.

شما به جای این که از برخورد والدین تان با عروس خانم نگران باشید. بعد از اطمینان از انتخاب تان بر اساس ملاک ها و اولویت های ذکر شده ، از همسر آینده تان بخواهید با هم دنبال راه هایی باشید که نظر لطف والدینِ دو طرف همیشه بر زندگی مشترک شما سایه بیندازد.

منبع: وب سایت تبیان

درباره‌ی دکتر زندگی

دکتر زندگی
خانواده، عشق، تحول، موفقیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب صحیفه. لایسنس فعال نشده است، برای فعال کردن لایسنس به صفحه تنظیمات پوسته بروید.